2013 Планирам да Направя…

Какво планирате да направите през 2013? Какви идеи искате да реализирате през 2013? Какво искате да постигнете през 2013? Кои са малките мечти, които не искате да отлагате за след 2013?

Всички имаме желания, мечти и идеи, които си пожелаваме да се случат всяка година и някои се слуват, а други не. Човек би се удивил колко разнообразни биха могли да бъдат желанията и личните „проекти“ на другите хора. Няма как да оценим нашите цели и мечти без да ги сравним с желанията на другите хора.

Затова останах много приятно изненадан, когато на излизане от метрото видях една приятна реклама, която беше накарала случайни хора да заллепят цветни листчета със своите цели за 2013г. на голямо табло. Много беше приятно да видиш на едно място толкова различни цели, мечти и желания, което показва и колко различни и в същото време близки могат да бъдат хората.

 

  • „Да се науча да плувам“
  • „През 2013 планирам да практикувам йога всеки ден“
  • „Да намеря своята нова работа, която да ми носи удоволетворение“
  • „Да отида в Куба“

 

Нека всички тези пожелания да се случат, за което хората просто трябва активно да предприемат действия за осъществяването им. Дано всеки един от нас осъществи личните си идеи и реализира поне една идея, която да промени България към по-добро.

Чакаме вашите добри идеи на „ЗаБългаия“ – нека всички разберат за тях!