„Елате да бягаме заедно – 5kmrun.bg“ – Успех

„Елате да бягаме заедно – 5kmrun.bg“ – Успех

 

Още една положителна инициатива за България и здравето на българите може да се похвали със своите резултати.

Организаторите на ежеседмични, напълно безплатни маратони за обикновени и необикновени „5kmrun.bg“ пуснаха информация с резултати от тяхната инициатива на страницата на проекта им „Елате да бягаме заедно“.

Новините са, че благодарение на активността на организаторите на инициативата и популяризирането й чрез съмишлениците на нашата общност „ЗаБългария“, общият брой бягания надхвърли 25, с над 2500 участия на обикновени хора. В допълнение организаторите успяха да направят и 5 тематични бягания със споснори и награди за участниците, което допълнително привлече хора към идеята за редовно бягане за здраве в парка.

 

 

 

 

 

Бяганията в София се осъществяват редовно в Южния парк и от време на време в Западния. Инициативата и екипа намери подкрепа и във Варна, където отделен екип доброволци започнаха редовно организиране на бягания в Морската градина на града с разрешението на общината.

Скъпи съмишленици, продължавайте да участвате активно в общността „ЗаБългария“ и да подкрепяте финансово и морално всички положителни идеи, за да стават все повече те и повече хора да намират смелост да реазлизират своите!