Идея, Популяризиране, Действие

Идея, Популяризиране, Действие

Знаете колко пъти във Facebook страницата на „ЗаБългария“ сме писали колко е важно общността да се разраства и всички в нея да са активни. В този ред на мисли решихме да кажем няколко думи по въпроса и в тази статия и да приложим филм за една по-интересно представена гледна точка за успеха на големите световни идеи.

Всеки голям успех, идея или иновация, променили света не биха били възможни без няколко основни неща. Първото и най-важно нещо е самата идея, която е началото на промяната. Много хора мислят, че това е достатъчно, за да променят или реализират нещата, които искат. За съжаление нито една идея не може да просъществува без подкрепата на широк кръг хора. А за да получите тази подкрепа, трябва да можете да „продадете“ (да запалите останалите по нея) основните цели на идеята и да я превърнете в проект.

Някои ще кажат, че изпълнени ли са горните две условия всичко необходимо е налице. И все пак, остава още един важен компонент, за да направим идеята (инициативата) успешна и масова – създателят на идеята и многобройните съмишленици да предприемат действия!

Последното е и причината за това да ви приканваме постоянно да раждате и реализирате идеи, които да публикувате на www.zabulgaria.org, за да стигнат до максимален брой съмишленици. Най-малкото, което можете да направите е да подкрепяте със средства чуждите идеи и проекти.