Обединението Прави Силата

Обединението Прави Силата


Днешно време постоянно се говори за отчуждаването на хората и за това, че всеки става все по-голям егоист. Най-лошото е, че дори организации като фондации, сдружения с идеална цел и други видове неправителствени форми имат негативен образ сред българите.

Нашето верую винаги е било, че когато се прави нещо, което носи положителни резултати за България и всички нас, то трябва да го подкрепяме. С тази първоначлана идея сме си поставили цел да станем съмишленици с всички полезни хора и организации в страната ни и чрез платформата „ЗаБългария“ да им покажем, че добрите идеи и създателите им не трябва да се съревновават, а подкрепят един друг. Дребните различия, липсата на средства и фокусът на дейност нямат значение!

Последните положителни новини в тази посока са, че през последните дни спечелихме за каузата още няколко организации, сайтове и личности, за чиито дейности ни се иска да разберете повече.

    • „Да рекламираме България“ – най-голямата страница за рекламиране на България пред света и нас;
    • „Елате в Габрово“ – най-популярната страница за културна и обществена информация за града на хумора Габрово, създадена от група млади и дейни момчета;
    • „Звук и Светлина“ – страница посветена на невероятното шоу на „крепостта Царевец“ във Велико Търново;
    • Фондация „Идентичност за България“ – организация работеща за създаване на положителна репутация на България пред света, чрез стотиците си членове българи-посланници;
    • „Letters of Flesh“ – млади писатели, чиято страст е да пресъздават в разкази и стихове модерния живот и ежедневните им преживявания.

Ще се радваме, ако с такъв тип новини всички разберат, че наистина „Обединението прави силата“.  Успех!