„Българският фолклор среща модерната музика“ – Напредък

„Българският фолклор среща модерната музика“ – Напредък

Много от вас все още се питат какъв е смисъла да подкрепят проекта на Иустина и с какво това момиче ще промени нещата към по-хубаво? Ние пък се питаме защо всеки ден слушаме световни изпълнители и техните хитове, в които се чуват испански, арабски и индийски мотиви и елементи, а не признатата от целия свят българска народна музика?

Радваме се, че резултатите от нашия труд по създаване на платформата и общността на „ЗаБългария“ носят много по-широки ползи от това просто да се набират средства. Иустина все още се нуждае от допълнителна подкрепа по проекта си, за да може да издаде своя пръв сингъл, но самото пускане на проекта на платформата вече носи резултати.

Скоро свързахме Иустина с нашите приятели от Фондация „Идентичност за България“, които направиха интервю с нея, за да помогнат за нейната популяризация и уредиха друго интервю на LadyZone.bg на БТВ, което е било харесано от стотици хора.

Обещали сме да ви държим в течение с всеки положителен резултат по публикуваните идеи и проекти на „ЗаБългария“ и очакваме да продължите активно да подкрепяте проекти като този на Исутина – „Българският фолклор среща модерната музика“.